Συννεφιά, ζέστη και... σκόνη από την Αφρική σήμερα!

πρώτη ανάρτηση: 15-10-2014, 00:53

Συννεφιά, ζέστη και... σκόνη από την Αφρική σήμερα!

Νεφώσεις αλλά και μεταφορά σκόνης από την Αφρική περιμένουμε την Τετάρτη, με τις θερμοκρασίες να είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτικά, ο καιρός θα είναι καλός σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι και τ��πικά μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι.Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε παρόμοιο σκηνικό, με παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top