Στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών στρέφεται το επιβατικό κοινό!

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΑΣΑ

​Σταδιακή στροφή του επιβατικού κοινού στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών καταδεικνύουν τα στοιχεία από τις πωλήσεις καρτών και εισιτηρίων τον Σεπτέμβριο του 2014.

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών έχουν στόχο την αύξηση της συμμετοχής των καρτών στα συνολικά έσοδα του Ομίλου.

Τον Σεπτέμβριο η συμμετοχή των καρτών στα συνολικά έσοδα έφθασε το 36,46%, σημειώνοντας αύξηση κατά 7,71% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2013.

Αναφερόμενος στα οικονομικά στοιχεία, που προκύπτουν από τον πρώτο μήνα εφαρμογής της νέας τιμολογιακής πολιτικής στις Συγκοινωνίες Αθηνών, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΑΣΑ Γρηγ. Δημητριάδης , επισήμανε: «Με τη νέα τιμολογιακή πολιτική αναμέναμε στην αρχή μείωση των εσόδων ως επακόλουθο της μείωσης της τιμής του εισιτηρίου. Αντ' αυτού, επειδή οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών πήγαν πολύ καλά και αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο, με περίπου 40.000 περισσότερους επιβάτες να γίνονται κάτοχοι καρτών, τα έσοδα από τις πωλήσεις καρτών και εισιτηρίων αυξήθηκαν κατά περίπου 170.000 ευρώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top