Εκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των πρώην δημοτικών αστυνομικών

Aναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και του Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες κατάταξης και διάδεσης των πρώην δημοτικών αστυνομικών, μετά την εξέταση των αιτήσεων θεραπείας και την υλοποίηση των απαιτούμενων μεταβολών.

Ειδικότερα, τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια εξέδωσαν:

α) οριστικό πίνακα κατάταξης
β) πίνακα απορριπτέων
γ) οριστικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων και
δ) πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, οι υπάλληλοι που περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα διάθεσης της Ανακοίνωσης 5/2013 τοποθετούνται υποχρεωτικά στους φορείς υποδοχής αυτής και παραιτούνται των δικαιωμάτων που απορρέουν από τυχόν συμμετοχή τους στην Ανακοίνωση 15/2014 (αρ. 48 Ν. 4262/2014).

Όσοι είχαν υποβάλει αίτηση θεραπείας στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Ανακοίνωσης, θα ενημερωθούν γραπτώς για αυτήν από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια, με απόσπασμα Πρακτικού, το οποίο θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά.

Οι εν λόγω πίνακες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Οι οριστικοί πίνακες διάθεσης αναρτώνται και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και διαβιβάζονται στους φορείς υποδοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top