«Μ έκαψαν με το ηλεκτρικό σίδερο στη μέση, για ν' αποκαλύψω τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η κατάθεση του επιχειρηματία από τη Βούλα

«Μ έκαψαν με το ηλεκτρικό σίδερο στη μέση, για ν

​Στην ασφάλεια βρέθηκε ο επιχειρηματίας από τη Βούλα, ο οποίος έπεσε θύμα των αδίστακτων ληστών με το σίδερο. Στην κατάθεση του, η οποία συγκλονίζει, ο ίδιος περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα βασανιστήρια που πέρασε.

«Από την ομιλία τους, φαίνεται, ότι οι τέσσερις ληστές είναι σίγουρα αλλοδαποί. Είναι πολύ σκληροί κακοποιοί, ειδικά ο ένας που φαίνεται ότι είναι ο αρχηγός τους» περιγράφει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Με χτύπησαν στο πρόσωπο με μπουνιές και στη συνέχεια με έκαψαν με το ηλεκτρικό σίδερο στη μέση, για να τους αποκαλύψω τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου έτσι ώστε να το ανοίξουν και να αρπάξουν τα χρήματα. Με απείλησαν ότι εάν δεν τους πω τον κωδικό, θα σκοτώσουν εμένα, την γυναίκα μου και τα δύο μας παιδιά».

Ο έμπορος καυσίμων είδε φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών και έδωσε κατάθεση χθες στους αστυνομικούς, οι οποίοι κάνουν έρευνες για να φτάσουν στα ίχνη των ληστών με το σίδερο.

Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, τρεις οικογένειες έζησαν εφιαλτικές στιγμές στη Φιλοθέη, στους Θρακομακεδόνες και στη Βούλα. Οι τέσσερις κακοποιοί, προκειμένου να πάρουν τη λεία από τα σπίτια που διαρρηγνύουν, δεν διστάσουν να βασανίσουν τα θύματα τους και να τα κάψουν με σίδερο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top