ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο Αλέξης Κούγιας από την υπεράσπιση του Στάθη Μπούκουρα

Σε αναζήτηση δικηγόρου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

​Ότι παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα, ανακοίνωσε ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης υποστήριξε ότι τον δικαίωσε η επιλογή του να αναλάβει την υπόθεση του Στάθη Μπούκουρα, χωρίς όμως ν' αναφέρει τους λόγους της παραίτησής του, «εξαιτίας του απορρήτου της σχέσεως δικηγόρου και κατηγορουμένου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Παρά τις εντελώς αντίθετες προσωπικές , πολιτικές και κοινωνικές μου πεποιθήσεις, ανέλαβα την υπεράσπιση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιου Μπούκουρα, διότι με έπεισε ότι η παρουσία του στο κόμμα της Χρυσής Αυγής ήταν εντελώς περιστασιακή και οφείλετο μόνο στο πάθος του να διακριθεί πολιτικά.

Η διαγραφή του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής ήταν μια επιβεβαίωση της επιλογής μου.

Σήμερα, εκ λόγων προσωπικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας, παραιτούμαι από την θέση του συνηγόρου υπερασπίσεως του Ευστάθιου Μπούκουρα.

Τους λόγους της παραιτήσεως μου δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιήσω, εξαιτίας του απορρήτου της σχέσεως δικηγόρου και κατηγορουμένου, το οποίο επιβάλλει ο Κώδικας Δικηγόρων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top