Λέσβος: Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο 16χρονου μετά από τροχαίο με την μηχανή του!

Συνεπιβάτιδα μια 15χρονη-Τραγική φιγούρα ο δίδυμος αδελφός του

Λέσβος: Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο 16χρονου μετά από τροχαίο με την μηχανή του!

​Θρήνος στην Λέσβο για το χαμό του 16χρονου Γιώργου Χατζέλλη που έχασε τη ζωή του αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε τροχαίο που είχε με την μηχανή του.

Η κηδεία του έγινε σε κλίμα οδύνης την Δευτέρα το απόγευμα, στο χωριό του. Εκεί βρέθηκε πλήθος φίλων του και συγχωριανών του αλλά και απλός κόσμος από όλο το νησί για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του, η οποία περνάει τις πιο τραγικές στιγμές στην ζωή της.

atyxos.jpg
Τραγική φιγούρα ο δίδυμος αδελφός του 16χρονου, ο οποίος είναι παίκτης τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του 16χρονου προήλθε από βαριά τραύματα στο θώρακα και αιμορραγία.

Το Σάββατο το βράδυ σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε το άψυχο κορμί του παιδιού στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Καλλονής – Παρακοίλων.

Μάλιστα συνεπιβάτιδα στην μηχανή ήταν μια 15χρονη, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

mhx.jpg
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι στο σημείο δεν βρέθηκε άλλο Ι.Χ ή μηχανάκι και τα παιδιά είχαν μεταξύ τους μια απόσταση περίπου 500 μέτρα ο ένας από τον άλλο.

Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής και η αστυνομική διεύθυνση Λέσβου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top