Μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών ο «σκληρός» συνεργός του Μαζιώτη

Ο Αντώνης Σταμπούλος συνελήφθη την Τετάρτη στον Βύρωνα

Μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών ο «σκληρός» συνεργός του Μαζιώτη

​Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του σκληρού συνεργού του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος κατηγορείται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, και συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στο γκαράζ-γιάφκα, στο Βύρωνα, στο Τμήμα Μεταγωγών.

Ο Αντώνης Σταμπούλος είχε κριθεί προφυλακιστέος από την Κυριακή, όπου είχε αρνηθεί να απολογηθεί, και κρατούνταν μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, στην ΓΑΔΑ.

Να θυμίσουμε ότι ο συλληφθείς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις με επικείμενους στόχους για τρομοκρατικό χτύπημα, σύμφωνα με την αστυνομία, αρνείται να συνεργαστεί, δεν έδινε αποτυπώματα και δεν έλεγε το όνομά του. Αντίθετα, έβριζε στα ιταλικά τους αστυνομικούς και δυσκόλευε το έργο τους, ακόμη και στο να τον φωτογραφίσουν.

Ποιο είναι το προφίλ του νεαρού τρομοκράτη;

Ο 31χρονος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Μαθήτευσε στο 3ο γυμνάσιο Αμαρουσίου και δεν συνήθιζε να δίνει δικαιώματα. Αγαπούσε τη ροκ μουσική κι έπαιζε κιθάρα σε μπάντα που είχαν συστήσει οι φίλοι του.

Με το απολυτήριο του λυκείου και βαθμολογία 13 και 1/10 ήταν ανάμεσα στους επιτυχόντες δόκιμους πυροσβέστες γενικών καθηκόντων, δηλώνοντας πως επιθυμεί να υπηρετήσει στην Αθήνα.

Οι γείτονες αναφέρουν ότι ήταν ιδιαίτερα ευγενικός αλλά κλειστός χαρακτήρας και δεν μίλαγε ποτέ για τη ζωή του. Μάλιστα, μυστήριο προκαλεί η περίεργη έκρηξη που σημειώθηκε πριν από ένα μήνα, στις 20 Αυγούστου, στο υπόγειο του σπιτιού του, η οποία είχε προκαλέσει μπλακ άουτ και αναστάτωση στην περιοχή, χωρίς ποτέ να μάθει κανείς τι πραγματικά συνέβη.

Να σημειωθεί ότι η Αντιτρομοκρατική πραγματοποιεί έρευνες για να εντοπιστεί η γιάφκα με τον οπλισμό και τα εκρηκτικά που φέρεται να είχε ο Νίκος Μαζιώτης και η ομάδα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top