Aπό ώρα σε ώρα στον Κορυδαλλό ο Αντώνης Σταμπούλος

Κρίθηκε προφυλακιστέος χθες στην απολογία του στον ανακριτή

Aπό ώρα σε ώρα στον Κορυδαλλό ο Αντώνης Σταμπούλος

Μέσα στη μέρα (πιθανόν γύρω στη 1 μ.μ) στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί ο Αντώνης Σταμπούλος. Όπως σας γράψαμε χτες στο star.gr, o 31χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, με απόφαση του εισαγγελέα. Χθες Κυριακή, οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθεί, αλλά ουσιαστικά αρνήθηκε να μιλήσει.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι οι φυλακές δεν δέχονται κρατούμενους την Κυριακή, ο Αντώνης Σταμπούλος κρατήθηκε το βράδυ που μας πέρασε στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής στη ΓΑΔΑ και σήμερα Δευτέρα θα οδηγηθεί στα κρατητήρια.

Ο «σκληρός» συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη συνελήφθη την Πέμπτη σε γκαράζ- γιάφκα στο Βύρωνα και κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών, κλοπή, πλαστογραφία, αντίσταση κατά της αρχής, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και οπλοφορία.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, Ιωάννα Κούρτοβικ, δεν πρόκειται να απολογηθεί έως ότου να ενημερωθεί για τη δικογραφία, που έχει σχηματισθεί σε βάρος του, καθώς στο κατηγορητήριο που συντάχθηκε για τον εντολέα της δεν προσδιορίζεται η σχέση του με τις πράξεις που του αποδίδονται.

Τα ευρήματα από τις έρευνες στο διαμέρισμα της Κυψέλης

Δύο κράνη κι ένα κινητό τηλέφωνο βρήκαν οι αστυνομικοί μετά τις έρευνες στο διαμέρισμα στην Κυψέλη. Οι αρχές ελπίζουν να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν γενετικό υλικό από τα ευρήματα, προκειμένου να βρουν και άλλο συνεργό του Μαζιώτη, εκτός από τον Σταμπούλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top