ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ κρίθηκε ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος- Αρνήθηκε να απολογηθεί

Θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στα κρατητήρια

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ κρίθηκε ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος- Αρνήθηκε να απολογηθεί

Μετά από τρεις ώρες ενώπιον του ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αποφασίστηκε η προφυλάκιση του 31χρονου Αντώνη Σταμπούλου. Ο νεαρός, ο οποίος κατηγορείται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, οδηγήθηκε το πρωί στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθεί.

O ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε να απολογηθεί έως ότου -όπως αναφέρει η συνήγορός του, Ιωάννα Κούρτοβικ- να ενημερωθεί ��ια τη δικογραφία, που έχει σχηματισθεί σε βάρος του. Σύμφωνα με τη συνήγορο, στο κατηγορητήριο που συντάχθηκε για τον εντολέα της δεν προσδιορίζεται η σχέση του με τις πράξεις που του αποδίδονται.

Ο 31χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, έκρηξης, κατοχής εκρηκτικών, κλοπής, πλαστογραφίας, αντίστασης κατά της αρχής, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και οπλοφορίας.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι οι φυλακές δεν δέχονται κρατούμενους την Κυριακή, ο Αντώνης Σταμπούλος θα κρατηθεί και σήμερα στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής στη ΓΑΔΑ και αύριο, Δευτέρα θα οδηγηθεί στα κρατητήρια. Έξω από το δικαστικό μέγαρο ήταν οι γονείς του και οι δύο αδελφές του.

Λίγο νωρίτερα, το αυτοκίνητο του βρέθηκε «καθαρό», παρκαρισμένο σε δρόμο μεταξύ Κολωνού- Περιστερίου.

Να σημειώσουμε, ότι ο Αντώνης Σταμπούλος είχε προσαχθεί μία φορά, το 2002, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα για αφισοκόλληση, στην περιοχή του Κολωνού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top