Στον ανακριτή ο Αντώνης Σταμπούλος- Από ώρα σε ώρα η απολογία του- ΒΡΕΘΗΚΕ το αυτοκίνητο του

Είναι πιθανό να κρατήσει το δικαίωμα της σιωπής

Στον ανακριτή ο Αντώνης Σταμπούλος- Από ώρα σε ώρα η απολογία του- ΒΡΕΘΗΚΕ το αυτοκίνητο του

​Στον ειδικό εφέτη ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα το πρωί για να απολογηθεί ο Αντώνης Σταμπούλος. Παράλληλα, το ατοκίνητο του βρέθηκε παρκαρισμένο στον Κολωνό, χωρίς να εντοπιστούν σε αυτό όπλα ή εκρηκτικά.

Ο 31χρονος νεαρός, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης σε γκαράζ στο Βύρωνα και φέρεται να είναι συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, με βασική τη συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, που σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε βάρος του, φέρεται να είναι μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα».

Ο κατηγορούμενος είναι πιθανό να κρατήσει αρνητική στάση επικαλούμενος το δικαίωμα σιωπής, κάτι που προκύπτει και από τη στάση του από τη σύλληψη του και μετά, αλλά και από το κείμενο που φέρει την υπογραφή του και αναρτήθηκε χθες στο διαδίκτυο, στο οποίο ο Αντώνης Σταμπούλος τονίζει ότι δεν θα απολογηθεί «στους φύλακες της αστικής νομιμότητας» και δηλώνει «αιχμάλωτος στα χέρια των υπηρετών του Κεφαλαίου».

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής στο κέντρο της Αθήνας για την ανεύρεση χώρων που πιθανόν χρησιμοποιήθηκαν ως γιάφκες, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν κλειδιά στην κατοχή του. Στα διαμερίσματα στην Κυψέλη και το Θησείο δεν βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι τα κλειδιά οδηγούν σε διαμερίσματα κρησφύγετα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΛ.ΑΣ έδωσε χθες στη δημοσιότητα μια πρόσφατη φωτογραφία του 31χρονου τρομοκράτη αλλά και τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας, η οποία βρέθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση χώρων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top