ΝΕΑ στοιχεία για τον 79χρονο που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στην Πάτρα!

Συνελήφθη και μαζί με εκείνον και άλλες τέσσερις γυναίκες

ΝΕΑ στοιχεία για τον 79χρονο που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στην Πάτρα!

​Ένας 79χρονος συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών, όπως σας γράψαμε νωρίτερα.

Όμως νέα στοιχεία ανακοινώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ για την φρικτή υπόθεση. Ακόμα, έχουν συλληφθεί μια 52χρονη Ελληνίδα και τρεις αλλοδαπές από τη Ρουμανία, ηλικίας 33,26 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, συνέργεια σε αποπλάνηση παιδιών, παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, έκθεση ανηλίκου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες έκαναν επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου συνέλαβαν τον 79χρονο να ασελγεί σε δύο ανήλικες Ρομά από τη Ρουμανία ηλικίας 13 και 15 ετών.

Το κατάστημα το λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη η 52χρονη, ενώ αναζητούνται ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 62χρονος, που το διευθύνει.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν 62χρονος για καταδικαστικές αποφάσεις και 46χρονος από την Αλβανία για παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.

Από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι, ο 79χρονος εκμεταλλευόμενος την άσχημη οικονομική κατάσταση των θυμάτων και υποσχόμενος αμοιβή 10 με 15 ευρώ, αποπλάνησε τις ανήλικες και ασέλγησε σε βάρος τους.

Παράλληλα από την έρευνα προέκυψε ότι, τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα, ο ιδιοκτήτης και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, διευκόλυναν την τέλεση ασελγών πράξεων από ηλικιωμένους σε ανήλικες Ρομά, εντός του καταστήματος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνέλαβαν επιπλέον και την 33χρονη μητέρα της 15χρονης και τις 26 και 22 ετών αδερφές της 13χρονης, που είχαν την επιμέλεια τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top