To βίο αβίωτο κάνει στους αστυνομικούς ο συλληφθείς του Βύρωνα και συνεργός του Μαζιώτη!

Συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Υπ. Δημόσιας Τάξης

To βίο αβίωτο κάνει στους αστυνομικούς ο συλληφθείς του Βύρωνα και συνεργός του Μαζιώτη!

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ που κατάφερε να αποτρέψει ένα δυνατό τρομοκρατικό χτύπημα δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ, αφού ο συλληφθέντας στο γκαράζ του Βύρωνα μπορεί να έδωσε πολλά στοιχεία, χάρη στις σημειώσεις που βρέθηκαν στην κατοχή του, αλλά για ομολογία… ούτε λέξη!

Την ίδια ώρα, ένας από τους φερόμενους ως "στόχους" της τρομοκρατικής επίθεσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει συνάντηση με τον Υπ. Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια.

Ο «άγνωστος» τρομοκράτης και πιθανότατα συνεργός του Νίκου Μαζιώτη, όχι μόνο δεν συνεργάζεται, δεν λέει το όνομα του και δεν δίνει δακτυλικά αποτυπώματα αλλά φαίνεται να κάνει το βίο των αστυνομικών ... αβίωτο!

Ο άντρας ηλικίας, 25-30 ετών, εξακολουθεί να μιλά στα ιταλικά παρά το γεγονός, ότι οι αρχές πιστεύουν ότι είναι Έλληνας υπήκοος.
��άλιστα, ο συλληφθέντας φέρεται να βρίζει και να φτύνει τους αστυνομικούς και στην προσπάθεια τους να τον φωτογραφίσουν για να δημοσιοποιήσουν τις φωτογραφίες του, μήπως κάποιος τον αναγνωρίσει και βοηθήσει στην έρευνα, αυτός κάνει γκριμάτσες, βγάζοντας τη γλώσσα ή κλείνοντας τα μάτια!
Να σημειώσουμε ότι και κατά την σύλληψη του, χρειάστηκαν αρκετοί άνδρες της αστυνομίας να τον ακινητοποιήσουν, καθώς είναι αρκετά μεγαλόσωμος.
Ο «σκληρός» συνεργός, λοιπόν, κερδίζει χρόνο μέχρι την απολογία του, για την οποία έλαβε προθεσμία ως την Κυριακή. Ο Εισαγγελέας Εφετών άσκησε σε βάρος του νεαρού ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και άλλες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Ο συλληφθείς ζήτησε να αναλάβει την υπόθεσή του η δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία αποδέχτηκε το αίτημά του, αφού του μίλησε στο τηλέφωνο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top