Από μέρα σε μέρα θα δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του συλληφθέντα στον Βύρωνα

Ο Νίκος Μαζιώτης πίσω απο το επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα;

Από μέρα σε μέρα θα δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του συλληφθέντα στον Βύρωνα

​Μπορεί ο Νίκος Μαζιώτης, να βρίσκεται στις φυλακές των Διαβατών από τον Ιούλιο, μετά από μια «χολιγουντιανή» σύλληψη, όμως φαίνεται πως αυτός είναι που κινεί ακόμη τα νήματα στον «Επαναστατικό Αγώνα».

Πριν από λίγες μέρες έστειλε μια ακόμη επιστολή μέσω του Indymedia, μέσα από τις φυλακές. Ο τρο��οκράτης μέσα από το γράμμα του καλούσε τους συντρόφους του στα όπλα, με αφορμή τη συμπλήρωση....40 χρόνων από την ίδρυση της τρομοκρατικής οργάνωσης Ούρλικε Μάϊνχοφ.

Η ΕΛ.ΑΣ, όπως σας ενημερώσαμε και παλαιότερα στο star.gr, αναφέρει ότι όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν στη γιάφκα του Βύρωνα, δείχνουν ότι οι συνεργοί του ετοίμαζαν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα το Σάββατο 4 Οκτωβρίου με στόχο εφοπλιστές και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όταν δηλαδή θα γιόρταζε… 40 χρόνια από την ίδρυση του!

Αρκετοί λοιπόν είναι αυτοί που θεωρούν ότι το "40 χρόνια από την ίδρυση της τρομοκρατικής οργάνωσης" ήταν ένα έμμεσο μήνυμα προς τους συνεργούς του, ώστε να ξέρουν πότε και ποιον να «χτυπήσουν».

«Σήμερα, στην Ευρώπη και στις μητροπόλεις του αναπτυγμένου καπιταλισμού, ο ένοπλος αγώνας είναι περισσότερο αναγκαίος από ποτέ», υπογραμμίζει στην επιστολή του.

Παράλληλα, όπως σας γράψαμε και παλιότερα στο star.gr, ο «σκληρός» συνεργός του, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στην γιάφκα του Βύρωνα, αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Συνεχίζει να μιλάει στα ιταλικά και δεν «δίνει» κανέναν από τους συνεργούς του, ενώ η αστυνομία δεν γνωρίζει καν τα στοιχεία του.

Όπως είπε στο star.gr ανώτερο στέλεχος της αστυνομίας αναμένεται από μέρα σε μέρα, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του, ώστε να καταφέρουν οι Αρχές να μαζέψουν πληροφορίες και να εισχωρήσουν στον πυρήνα του Επαναστατικού Αγώνα και να καταφέρουν να εντοπίσουν την Πόλα Ρόπα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top