Ο Αρχιμανδρίτης ΑΠΑΝΤΑ για την αστυνομικό- «Οι περισσότεροι είστε γκέι!» του είπε

Τι περιγράφει ο κληρικός για την κατηγορία ότι χειροδίκησε κατά τη διάρκεια ελέγχου;

Ο Αρχιμανδρίτης ΑΠΑΝΤΑ για την αστυνομικό- «Οι περισσότεροι είστε γκέι!» του είπε

​Ο Αρχιμανδρίτης που φέρεται να επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό που του έκανε έλεγχο στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Κάστρου, δίνει τη δική του απάντηση για το συμβάν, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδος.

«Κατεβαίνοντας στη Λαμία, μαζί με μια μαθήτρια μου και γνωστή θεολόγο κι έναν ακόμη κύριο, μας σταματούν στο Κάστρο. Ναι όντως έτρεχα πολύ. Ήταν δύο αστυνομικοί άνδρες και μια γυναίκα αστυνομικός. Δίνω τα χαρτιά μου και κατεβαίνω κάτω και της λέω “Παιδί μου έτρεχα πολύ;”» περιγράφει χαρακτηριστικά ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος.

«Με 157 χιλιόμετρα» του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε. Τότε σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η ίδια του απάντησε: «Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου πώς να το καταλάβεις;».

Έκπληκτος ο Αρχιμανδρίτης της ζήτησε το λόγο: «Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;» είπε στην αστυνομικό, που του απάντησε «Ε, βέβαια γιατί οι περισσότεροι από ��σάς είστε γκέι!»

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε, της άρπαξε τα χαρτιά του και χωρίς να την χτυπήσει και έφυγε. Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία για χειροδίκημα και αποδίδει την δημοσιοποίηση του περιστατικού στα συστήματα των παπάδων και τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top