ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Σε καβγά για οικονομικές διαφορές… του πέταξαν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι!

Απίστευτο περιστατικό σε βενζινάδικο του Ηρακλείου Κρήτης

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Σε καβγά για οικονομικές διαφορές… του πέταξαν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι!

Δεν δίστασαν να πιαστούν στα χέρια και να πετάξουν μέχρι και τσιμεντόλιθους… κι όλα αυτά για να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ έξω από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ένας 20χρονος Ρουμάνος, ο οποίος εργαζόταν στο βενζινάδικο, πήγε για να λύσει κάποιες οικονομικές διαφορές που είχε με τους ιδιοκτήτες. Εκεί βρίσκονταν οι δύο γιοί του ιδιοκτήτη, ηλικίας 24 και 31 ετών.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, ακολούθησε έντονη λογομαχία και οι τρεις άνδρες δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια. Στην συμπλοκή συμμετείχαν και δύο φίλοι του 20χρονου, επίσης Ρουμάνοι, ηλικίας 23 και 19 χρόνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο γιοι του ιδιοκτήτη φαίνεται ότι κάποια στιγμή – στη διάρκεια του καυγά – του έριξαν έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον!

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον άτυχο 20χρονο και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο με τραύματα στο κεφάλι όπου και νοσηλεύεται.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο βενζινάδικο όπου συνέλαβαν τον 24χρονο γιο του ιδιοκτήτη και τους δύο φίλους του Ρουμάνου, ενώ αναζητούν και τον δεύτερο γιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος Ρουμάνος είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για κλοπή στο βενζινάδικο μετά από έλεγχο που είχε γίνει στο σπίτι του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top