Θεσσαλονίκη: 17χρονος συνελήφθη επειδή λειτουργούσε οίκο ανοχής χωρίς άδεια!

Είχε μια παράνομα εκδιδόμενη γυναίκα

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένας 17χρονος (!) υπεύθυνος σε οίκο ανοχής, σε βάρος του οποίου καθώς και σε βάρος της 34χρονης ιδιοκτήτριας, σχηματίστηκε δικογραφία.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε οίκο ανοχής, με υπεύθυνο τον προαναφερόμενο συλληφθέντα, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή, ενώ είχε παραβιάσει σφράγιση, η οποία είχε τεθεί.

Παράλληλα, εγκατέστησε στο οίκημα 28χρονη αλλοδαπή, η οποία δεν διέθετε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, προκειμένου να εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επίσης, συνελήφθη η 28χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, ενώ της βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση κατ' εφαρμογή του Νόμου Περί Εκδιδομένων επ' αμοιβή Προσώπων.

Επιπρόσθετα, κατά το προηγούμενο 24ωρο, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν ελέγχους με στόχο την αντιμετώπιση της παράνομης υπαίθριας πορνείας, κατά τους οποίους εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, 2 γυναίκες, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top