Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία του φιλάθλου του Εθνικού στην Κρήτη

Η οικογένειά του ήθελε να δωρίσει τα όργανά του

Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία του φιλάθλου του Εθνικού στην Κρήτη

​Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσούλη, του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά, ο οποίος έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων, της Κρήτης.

Resizer.jpg
Με το σύνθημα «Κώστα ψυχάρα για πάντα Εθνικάρα» φίλοι και οπαδοί της ομάδας αποχαιρέτησαν τον άτυχο άνδρα ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της τροχαίας για να ρυθμίσει την κυκλοφορία στην περιοχή. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 46χρονου, οι οποίοι δεν μπορούσαν καλά- καλά να σταθούν στα πόδια τους.

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com194836kideia_511_382_s.jpg.jpg
Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης στον επικήδειο του ανέφερε ότι υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι που πρέπει να τηρούνται και τα σωματεία θα πρέπει να διαφυλάξουν την προσπάθεια που κάνουν αλλά και το ποδόσφαιρο μη επιτρέποντας σε ταραχοποιά στοιχεία να δημιουργούν τέτοια έκτροπα.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος τόνισε ότι είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Εθνικού και του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά του.

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com194836kideia1_511_382_s.jpg.jpg
«Ο Κώστας ήταν ένας άνθρωπος που μόνο καλοσύνη και αγάπη είχε για όλους γύρω του. Εμείς πήγαμε στο γήπεδο για να χαρούμε το παιχνίδι με τις οικογένειες και τα παιδιά μας και κάποιοι μετέτρεψαν τον αγώνα αυτό σε τραγωδία. Η πολιτεία ας πάρει επιτέλους μέτρα να σταματήσει αυτό το κακό στα ελληνικά γήπεδα».

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com194836kideia3_512_382_s.jpg.jpg
Αν και η οικογένεια ζήτησε να μην αγοραστούν στεφάνια και τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε οποιαδήποτε υποδομή στηρίζει αδύναμους ανθρώπους, σε ένδειξη συμπαράστασης στεφάνια έστειλαν οι ομάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ καθώς επίσης η Σούπερ Λιγκ, η ΕΠΣΗ και η ΕΠΟ.

tmp_cover_89595448.jpg
Οι γονείς του έδειξαν το μεγαλείο της ψυχής τους, καθώς, όπως σας ενημέρωσε και παλαιότερα το star.gr, ήθελαν να δωρίσουν τα όργανα του, κάτι όμως που τελικά δεν γίνεται να συμβεί, λόγω της εντολής για ιατροδικαστικής εξέτασης και νεκροτομής

2648bdfb737152a92609bc65df22eecb.jpg
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο άτυχος φίλαθλος της ομάδας του Εθνικού, έχασε την ζωή του μετά από βίαια επεισόδια, ενώ παρακολουθούσε την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ηρόδοτο στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top