ΟΛΟΙ αγκάλιασαν την μικρή Νάντια που σώθηκε από το ναυάγιο ανοιχτά της Κρήτης

Άνδρας από τη Σουηδία ισχυρίζεται πως είναι θείος της

ΟΛΟΙ αγκάλιασαν την μικρή Νάντια που σώθηκε από το ναυάγιο ανοιχτά της Κρήτης
​Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει το θέμα της μικρής Νάντιας η οποία κατάφερε να επιζήσει για 4 ολόκληρες μέρες, μετά από ναυάγιο στα ανοιχτά της Κρήτης, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star και της Κατερίνας Παπακωστοπούλου, το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, «αγκάλιασε» το βρέφος και έκανε τα πάντα για να το βοηθήσει μετά από αυτήν την περιπέτεια που είχε.
Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου, Νίκος Χαριτάκης, μίλησε συγκινημένος για το πως το προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και ο ίδιος «έσκυ��αν» πάνω στο 17 μηνών κοριτσάκι με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια που έγινε αμέσως αγαπητό από όλους. Επίσης αποκάλυψε πως δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα από ανθρώπους που θέλουν να το υιοθετήσουν καθώς όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση, οι γονείς της Νάντιας πνίγηκαν μπροστά στα μάτια της.
Την ίδια ώρα και ο Διευθυντής Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Χανίων, Δ. Νικολακάκης τόνισε πως το προσωπικό και ο ίδιος έκαναν το καλύτερο ώστε η Νάντια να έχει την καλύτερη δυνατή μεταχείρηση.
Να σημειωθεί ότι το βρέφος έμεινε για 18 μέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο βρεφών «Μητέρα», όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Νοεμβρίου. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί δίκη για την τύχη του παιδιού.
Μάλιστα έχει εμφανιστεί και ένας κύριος από τη Σουηδία ο οποίος υποστηρίζει πως είναι αδερφός του πατέρα που μεγαλώνει και ένα άλλο αδερφάκι της. Βέβαια πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις DNA για να επιβεβαιωθεί εάν ευσταθούν τα λεγόμενά του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top