Έκανε ντοκιμαντέρ την ανάρρωση του- Ζούσε για 3 μήνες με τις 4 βίδες ενός halo στο κεφάλι του!

Δείτε την απίστευτη ιστορία του Θέμη Λαμπρίδη

​Ένας τραυματισμός ήταν αρκετός για να αλλάξει τη ζωή και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα, ο δραστήριος Θέμης Λαμπρίδης.

Ο νεαρός σκηνοθέτης ενώ έκανε ποδήλατο, έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να σπάσει τον λαιμό του. Στην αρχή μάλιστα, οι γιατροί πίστεψαν ότι πρόκειται για έναν επιφανειακό τραυματισμό και δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό.

lambridis_1.jpg
Ο ίδιος επειδή ένιωθε έντονους πόνους και ενοχλήσεις επισκέφτηκε έναν γιατρό χειροπρακτικής, ο οποίος του είπε ότι έχει σπάσει τον λαιμό του και τον συμβούλευσε να πάει γρήγορα στο νοσοκομείο, ώστε να μην του συμβεί κάτι χειρότερο. Έτσι, έζησε για τρεις μήνες με ένα halo στο κεφάλι και μια κάμερα στο χέρι να κινηματογραφεί την ανάρρωσή του.

lambridis_2.jpg
Το ντοκιμαντέρ της ανάρρωσης του, το οποίο βραβεύτηκε ως η καλύτερη ταινία μικρού μήκους, ονομάζεται «Head in a Vice» και μπορεί να μην σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι για τη ζωή αλλά σίγουρα θα σου δείξει τη δύναμη του ανθρώπινου μυαλού. Ακόμα κι όταν αυτό έχει 4 βίδες να το «ξύνουν» σε κάθε κίνηση.

lambridis_3.jpg
Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει τι θα κάνει όμως όπως λέει ο ίδιος τώρα έμαθε να ζει έντονα την κάθε του στιγμή, ενώ το μόνο που θέλει είναι να έχει πάντα κοντά την οικογένεια και τους φίλους του.

lambridis_c.jpg
Δείτε το βίντεο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top