ΝΕΕΣ σοκαριστικές φωτογραφίες της Χρυσής Αυγής-Στρατιωτική εκπαίδευση τύπου Αλ Κάιντα

Βρίσκονταν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές μελών του πυρήνα της Νίκαιας

ΝΕΕΣ σοκαριστικές φωτογραφίες της Χρυσής Αυγής-Στρατιωτική εκπαίδευση τύπου Αλ Κάιντα

Σοκαριστικές είναι οι νέες φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη στρατιωτική εκπαίδευση των μελών της Χρυσής Αυγής που παραπέμπει σε... Αλ Κάιντα, με επιδρομές ενόπλων σε σπίτια, με διαδικασίες «κάλυψης» στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του σπιτιού, με ασκήσεις οργανωμένων επιθέσεων με αυτόματα όπλα σε δασικούς χώρους και άλλα πολλά.

f1.jpg
Οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής, βρίσκονταν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ηγετικών μελών του "πυρήνα" της Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος έχει συσχετισθεί άμεσα με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πριν από έναν χρόνο στο Κερατσίνι, και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

3EEB8532A153AFA28B4625DF2673B0C2.jpg

f3.jpg
Όπως αναφέρει το δημοσίευνα, στον ίδιο δικαστικό φάκελο υπάρχουν φωτογραφίες όπου εικονίζεται άγνωστος να κρατά μέχρι και αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low!

f7.jpg
Πηγές από την ΕΛΑΣ υποστηρίζουν ότι «η εκπαίδευση που θυμίζει ειδικές δυνάμεις του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και εξάσκηση στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν μελών της Αλ Κάιντα όπως και μεγάλες παραστρατιωτικές ομάδες, δείχνει την οργάνωση και τους απώτερους στόχους του ακροδεξιού μορφώματος»

f4.jpg

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή, αντέδρασε στο δημοσίευμα του Βήματος, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες:

"Το καθεστωτικό “Βήμα” βάφτισε Χρυσαυγίτη έναν Φιλιππινέζο ισλαμιστή. Οι συκοφάντες του "Βήματος" σήμερα βάφτισαν Χρυσαυγίτη έναν Φιλιππινέζο ισλαμιστή από το Ανατολικό Τιμόρ! Όπως είχαμε πει από την πρώτη στιγμή δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο σε βάρος της Χρυσής Αυγής, γι΄ αυτό και το σύστημα έχει οδηγηθεί στην αυτογελοιοποίηση" αναφέρει με ανακοίνωσή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top