Μαστροποί πίσω από τον τεμαχισμό του ηλικιωμένου στο Αιγάλεω;

Σχέσεις με αλλοδαπές ιερόδουλες φέρεται να είχε ο 84χρονος

Μαστροποί πίσω από τον τεμαχισμό του ηλικιωμένου στο Αιγάλεω;

​Σε θρίλερ μετατρέπεται το άγριο φονικό στο Αιγάλεω: ο 84χρονος που βρέθηκε τεμαχισμένος δίπλα σε κάδο σκουπιδιών φέρεται να είχε σχέσεις με ιερόδουλες και ο δράστης ή οι δράστες φέρεται να είναι μαστροποί!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο συνταξιούχος Ιωάννης Κ. βρέθηκε νεκρός μόλις 20 μέτρα από το σπίτι του, διαμελισμένος ώστε να μην μπορεί να αναγνωριστεί, ενώ ο δράστης ή οι δράστες είχαν προσπαθήσει να τον κάψουν.

Μετά από μαρτυρίες για την πολυτάραχη ζωή του 84χρονου, που δεν έκρυβε την αδυναμία του στο ωραίο φύλο παρά την ηλικία του, η Αστυνομία στρέφει τις έρευνες σε μαστροπούς αλλοδαπών γυναικών με τις οποίες το θύμα διατηρούσε σχέσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του συνταξιούχου μπαινόβγαιναν σχεδόν καθημερινά εκδιδόμενες γυναίκες, κυρίως αλλοδαπές, κάποιες από τις οποίες ήταν εμφανές πως έκαναν χρήση ναρκωτικών.

Παντρεμένος και χωρισμένος δύο φορές και πατέρας δύο παιδιών, ο Ιωάννης Κ. ζούσε μόνος του, καθώς δεν είχε καθόλου σχέσεις με τον γιό του και η κόρη του τον επισκεπτόταν σπάνια. Το συγγενικό περιβάλλον του 84χρονου εξετάστηκε ενδελεχώς από την Αστυνομία χωρίς να προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία και οι έρευνες συνεχίζονται σε άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος.

Από τα προανακριτικά στοιχεία, οι αστυνομικοί εντοπίζουν έντονα το στοιχείο της εκδίκησης, της «τιμωρίας μετά θάνατο» και προσδιορίζουν προσωπικά κίνητρα, ενώ αναζητούν ίχνη και γενετικό υλικό που θα τους οδηγήσουν στον δράστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top