Ανησυχητική Καταγγελία: Καρκινογόνο ψωμί από την Βουλγαρία πωλούν σε Μακεδονία και Θράκη

Περιέχει σταχτίνη

Ανησυχητική Καταγγελία: Καρκινογόνο ψωμί από την Βουλγαρία πωλούν σε Μακεδονία και Θράκη

​Βουλγάρικο ψωμί το οποίο περιέχει σταχτίνη, και είναι καρκινογόνο, περνάει τα σύνορα και φτάνει στα Ελληνικά σπίτια και συγκεκριμένα, στη Μακεδονία και τη Θράκη, σύμφωνα με δημόσια καταγγελία του προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιου Μωραΐτη. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η καρκινογόνα ουσία στο ψωμί έχει ήδη εντοπιστεί, μετά από ελέγχους στη Δράμα.

Μάλιστα, σε πρόσφατο άρθρο του είχε περιγράψει τις διαδικασίες παράνομης εισαγωγής προϊόντων δι��τροφής: «Πεδίον δόξης λαμπρό, λοιπόν, για επιτήδειους μεσάζοντες οι οποίοι πλουτίζουν «εισάγοντας» στη χώρα μας – δίχως παραστατικά – παράνομα προϊόντα: φάρμακα και είδη διατροφής, ακόμη και ψωμί (με μπόλικη «σταχτίνη» - καρκινογόνα ουσία) που πωλούν πόρτα – πόρτα στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, αμφιβόλου ποιότητας και υγιεινής, οικιακές και ηλεκτρικές συσκευές κ.α. Τεχνίτες ή επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων ακόμη και γιατροί, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έναντι ιδιαίτερα χαμηλού τιμήματος, χωρίς φυσικά να αποδίδουν φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο αδιαφορώντας για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που μπορεί να βλάψουν ακόμη και την υγεία των καταναλωτών».

Αποκάλυψε επίσης ότι μετέφερε τις καταγγελίες οι οποίες έφτασαν στα χέρια του και στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης που είχε διεξαχθεί σύσκεψη με όλα τα Επιμελητήρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top