Οι ιατροδικαστές συμφώνησαν: Δεν θάφτηκε ζωντανή η 49χρονη από τη Θεσσαλονίκη

Έβαλαν τέλος στο θρίλερ

Οι ιατροδικαστές συμφώνησαν: Δεν θάφτηκε ζωντανή η 49χρονη από τη Θεσσαλονίκη

Τέλος στο θρίλερ με την 49χρονη από τη Θεσσαλονίκη η οποία σύμφωνα με τους συγγενείς της θάφτηκε ζωντανή, έβαλαν οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σωρό της.

Στη νεκροτομή λοιπόν που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και στην οποία τελικά πήραν μέρος πέντε ιατροδικαστές, κατέληξαν ομόφωνα στο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η γυναίκα θάφτηκε ζωντανή και ξύπνησε στο φέρετρο.

Ο ιατροδικαστής από τα Γιάννενα Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, που ανέλαβε την ιατροδικαστική εξέταση για λογαριασμό του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, δήλωσε πως «δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ούτε υφίσταται λογική σε αυτήν τη σκέψη».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας, o οποίος ανέφερε «Η γυναίκα είχε πεθάνει. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να θάφτηκε ζωντανή και να μίλησε μέσα από το φέρετρο. Το στόμα της ήταν γεμάτο με βαμβάκι.».

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η γυναίκα που νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική με καρκίνο του ήπατος σε τελικό στάδιο, εξέπνευσε στις 5 και είκοσι το πρωί της Πέμπτης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, έγινε και η κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας.

Η οικογένεια της 49χρονης γυναίκας, επηρεασμένη από τις τρεις ανατριχιαστικές μαρτυρίες (δυο παιδιών 16 και 17 ετών και ενός υπαλλήλου του νεκροταφείου οι οποίοι άκουσαν τις φωνές), πίστευε πως η 49χρονη ξεψύχησε από ασφυξία ενώ ήταν μέσα στο φέρετρο και κάτω από τη γη.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν: «Στις 25/09/2014 και ώρα 06.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό ιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ. Δ. Ζ. , διατελούσης σε τελικό στάδιο καρκίνου. Η διαπίστωση του θανάτου, πέραν της κλινικής εξέτασης, επιβεβαιώθηκε από το αμέσως προηγηθέν ηλεκτροκαρδιογράφημα. Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ζωής της ως άνω ασθενούς».

Η Χρυσή Ματσικούδη, γιατρός του ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως στο σημείο, λέει πως δεν μπορεί να το εξηγήσει με τίποτα αυτό που συνέβη, μιας και η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία όταν έφτασαν στο σημείο:

«Πήγε πρώτα το ασθενοφόρο που καλύπτει την περιοχή. Δεν είχαν προλάβει να την κουκουλώσουν εντελώς. Όταν έφτασα, είδα κι εγώ την γυναίκα με ανοιχτά μάτια. Αυτό όμως δεν γνωρίζω εγώ γιατί συνέβη, αλλά οι ιατροδικαστές. Ήταν καρκινοπαθής τελικού σταδίου. Την περιμένανε. Εγώ προσωπικά, δεν πιστεύω σε νεκροφάνεια. Ιατρικά δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι διαπιστώθηκε ο θάνατος, ήταν ώρες νεκρή, και ξαφνικά όταν άρχισε να πέφτει το χώμα, ζωντάνεψε. Δεν ξέρω τι άκουσαν τα παιδιά! Δεν μπορώ ούτε να το πιστέψω, ούτε να το ερμηνεύσω. Η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία όταν πήγαμε. Δεν κουνιόταν τίποτε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να κουνιέται και να χτυπά το φέρετρο. Δεν θέλω να εκθέσω τα παιδιά που άκουσαν τις φωνές, γιατί φαίνονταν πολύ σοβαρά. Κάναμε και εμείς καρδιογράφημα για να είμαστε κατοχυρωμένοι. Μπήκε μέχρι και μέσα στον τάφο ο διασώστης του ΕΚΑΒ για να διαπιστώσει την νεκρική ακαμψία!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top