Συγκλονίζει η ιστορία του Τόνυ που τον πούλησαν οι γονείς του και τον έβαλαν να ζητιανεύει!

Τώρα τα έχει αφήσει όλα πίσω του και ζει με την οικογένειά του

Συγκλονίζει η ιστορία του Τόνυ που τον πούλησαν οι γονείς του και τον έβαλαν να ζητιανεύει!

​Ήταν τέλη της δεκαετίας του '90 όταν ο Τόνυ σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησε από το Πόγραδετς της Αλβανίας προς την Ελλάδα για να δουλέψει... στα φανάρια.

«Οι γονείς μου με πούλησαν σε έμπορους που έπαιρναν παιδάκια και τα έστελναν στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε χώρα για να ζητιανεύουν στα φανάρια» αναφέρει ο ίδιος.

Τότε πίστευε πως οι γονείς του τον στέλνουν στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή. Μόνο όταν κατέληξε σε ένα διαμέρισμα της Ομόνοιας μαζί με άλλα παιδιά, μεταξύ των οποίων και τα δύο από τα πέντε του αδέρφια, άρχισε να καταλαβαίνει την αλήθεια.
«Μέσα σε αυτό το σπίτι ήμασταν επτά άτομα και όλοι κοιμόμαστε κάτω στο πάτωμα. » προσθέτει.

Ζητιάνευε για ώρες στα φανάρια και επέστρ��φε σπίτι στις 12 το βράδυ. Όταν δεν κατάφερνε να συγκεντρώσει το ποσό που ήθελαν οι νέοι του «γονείς», έπρεπε να υποστεί την τιμωρία. «Με έβαζαν κάτω μου έδιναν κλωτσιές, μπουνιές, σφαλιάρες» εξηγεί ο Τόνυ.

Τώρα όμως τα έχει αφήσει όλα πίσω του… Είναι 21 ετών και ζει στη Θεσσαλονίκη. Επέλεξε για σύντροφο ζωής τη Σουζάνα, που είχε εξίσου δυσκολίες στη ζωή της. Μαζί απέκτησαν ένα μωράκι και δηλώνουν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόνυ σε ηλικία 12 ετών, όσο ήταν στο Παπάφειο ίδρυμα Θεσσαλονίκης, πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο στην ταινία μικρού μήκους Protection του σκηνοθέτη Χρήστου Νικολέρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top