ΘΡΙΛΕΡ: Ενώπιον 2 ιατροδικαστών η νεκροψία της 49χρονης που καταγγέλλεται ότι θάφτηκε ζωντανή

Κορυφώνεται η αγωνία των συγγενών

ΘΡΙΛΕΡ: Ενώπιον 2 ιατροδικαστών η νεκροψία της 49χρονης που καταγγέλλεται ότι θάφτηκε ζωντανή

​Eντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία στη σορό της 49χρονης γυναίκας (της οποίας οι συγγενείς καταγγέλλουν ότι το απόγευμα της Πέμπτης θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας.

Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο ιατροδικαστής Φώτιος Χατζηνικολάου, το πτώμα έχει ήδη μεταφερθεί στο νεκροτομείο και η νεκροψία ενδέχεται να διενεργηθεί το απόγευμα. Σε αυτή θα παρίσταται και ιατροδικαστής από τα Ιωάννινα, τον οποίο κάλεσε για λόγους ασφαλείας το Ιατρικό Διαβαλκανικό, από όπου εκδόθηκε το πιστοποιητικό θανάτου.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η γυναίκα που νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική με καρκίνο του ήπατος σε τελικό στάδιο, εξέπνευσε στις 5 και είκοσι το πρωί της Πέμπτης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, έγινε και η κηδεία της στο νεκροταφείο της Περαίας.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν: «Στις 25/09/2014 και ώρα 06.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό ιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ. Δ. Ζ. , διατελούσης σε τελικό στάδιο καρκίνου. Η διαπίστωση του θανάτου, πέραν της κλινικής εξέτασης, επιβεβαιώθηκε από το αμέσως προηγηθέν ηλεκτροκαρδιογράφημα. Το καρδιογράφημα κατέστησε βεβαία τη διακοπή λειτουργίας της ζωής της ως άνω ασθενούς».

Η Χρυσή Ματσικούδη, γιατρός του ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως στο σημείο, λέει πως δεν μπορεί να το εξηγήσει με τίποτα αυτό που συνέβη, μιας και η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία όταν έφτασαν στο σημείο:

«Πήγε πρώτα το ασθενοφόρο που καλύπτει την περιοχή. Δεν είχαν προλάβει να την κουκουλώσουν εντελώς. Όταν έφτασα, είδα κι εγώ την γυναίκα με ανοιχτά μάτια. Αυτό όμως δεν γνωρίζω εγώ γιατί συνέβη, αλλά οι ιατροδικαστές. Ήταν καρκινοπαθής τελικού σταδίου. Την περιμένανε. Εγώ προσωπικά, δεν πιστεύω σε νεκροφάνεια. Ιατρικά δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι διαπιστώθηκε ο θάνατος, ήταν ώρες νεκρή, και ξαφνικά όταν άρχισε να πέφτει το χώμα, ζωντάνεψε. Δεν ξ��ρω τι άκουσαν τα παιδιά! Δεν μπορώ ούτε να το πιστέψω, ούτε να το ερμηνεύσω. Η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία όταν πήγαμε. Δεν κουνιόταν τίποτε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να κουνιέται και να χτυπά το φέρετρο. Δεν θέλω να εκθέσω τα παιδιά που άκουσαν τις φωνές, γιατί φαίνονταν πολύ σοβαρά. Κάναμε και εμείς καρδιογράφημα για να είμαστε κατοχυρωμένοι. Μπήκε μέχρι και μέσα στον τάφο ο διασώστης του ΕΚΑΒ για να διαπιστώσει την νεκρική ακαμψία!»

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια της 45χρονης γυναίκας, επηρεασμένη από τις τρεις ανατριχιαστικές μαρτυρίες (δυο παιδιών 16 και 17 ετών και ενός υπαλλήλου του νεκροταφείου οι οποίοι άκουσαν τις φωνές), έχει προσλάβει δικηγόρο ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top