ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου

Δείτε τι θα ισχύσει αναλυτικά

​Την Παρασκευή αναμένεται να ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν την Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, μιας και θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου υπεραποστάσεως, «Σπάρταθλον 2014».

Συγκεκριμένα τα μέτρα που θα ισχύσουν είναι τα εξής:

- Κατά τις ώρες 07:00 έως 10:00, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Εθνική οδό σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος στο ρεύμα προς Κόρινθο, από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών και Ιεράς Οδού (10ο χλμ, Δήμος Χαϊδαρίου) έως τη διασταύρωση των Διυλιστηρίων (15,6 χλμ, Δήμος Ασπροπύργου).

- Κατά τις ώρες 07:30 έως 13:30, θα γίνει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στην Παλαιά Εθνική οδό, από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας (27ο χλμ) έως την είσοδο- έξοδο των Μεγάρων, στη Νέα Εθνική οδό (40ο χλμ). Να σημειωθεί ότι στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των φορτηγών θα γίνεται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Κορίνθου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top