Θεσσαλονίκη: Την Παρασκευή απολογείται ο 61χρονος παιδόφιλος που «ψάρευε» αγόρια μέσω Facebook

Είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφιλ

Θεσσαλονίκη: Την Παρασκευή απολογείται ο 61χρονος παιδόφιλος που «ψάρευε» αγόρια μέσω Facebook

​Την Παρασκευή θα απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή ο 61χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι «ψάρευε» ανήλικα αγόρια μέσω facebook,προτρέποντάς τα να συνάψουν ερωτικές σχέσεις μαζί του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια ανηλίκου έναντι αμοιβής, αποπλάνηση ανηλίκου, προσέλκυση ανηλίκου για γενετήσιους λόγους, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ασέλγεια παρά φύσιν με ανήλικο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς φέρεται ότι είχε δημιουργήσει προφίλ στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναζητώντας ανήλικα αγόρια, στα οποία υπέβαλε αιτήματα φιλίας, με σκοπό να τα συναντήσει προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η δράση του κατηγορουμένου αποκαλύφθηκε από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του οποίου τον «παγίδευσαν» με ψεύτικο προφίλ αγοριού, στο οποίο πρότεινε να βρεθούν σεξουαλικά.
Μάλιστα, κατά την on line συνομιλία φέρεται να αποκάλυψε ότι είχε κάνει σεξ με ανήλικο.

Σε αιφνιδιαστικές έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε σπίτια του, στη Δράμα και στη Θεσσαλονίκη, όπως και στο αυτοκίνητό του, κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- δύο κεντρικές μονάδες Η/Υ κι ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν στην υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top