ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του STAR:Κομμένος στη μέση με ηλεκτρικό πριόνι ο νεκρός στο Αιγάλεω

Προσπάθησαν να τον κάψουν

ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του STAR:Κομμένος στη μέση με ηλεκτρικό πριόνι ο νεκρός στο Αιγάλεω

​Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε το ξημερώματα της Τετάρτης, κοντά σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, οι δράστες του φρικιαστικού εγκλήματος έκοψαν στη μέση τον άτυχο άνδρα ενώ τον ακρωτηρίασαν, με σκοπό το θύμα να μην αναγνωριστεί από τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο άψυχο κορμί του, ώστε να «σβήσουν» τα ίχνη τους. Μάλιστα, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Star, θέλουν τους δράστες να χρησιμοποίησαν ηλεκτρικό πριόνι για τον διαμελισμό του, μιας και το πτώμα είναι κομμένο με τρομερή ακρίβεια.

Σας υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 2 και μισή τα ξημερώματα, κλήθηκε η πυροσβεστική για να σβήσει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Στεφ. Σαράφη και Μούδρου στο Αιγάλεω. Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, βρέθηκε κοντά στον κάδο το πτώμα τυλιγμένο με σεντόνι και σακούλες σκουπιδιών, το οποίο ήταν απανθρακωμένο από τη μέση και πάνω.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το έγκλημα έγινε σε διαμέρισμα στη γύρω περιοχή. Από τα τραύματα φαίνεται πως το θύμα προσπάθησε να αντιδράσει, ενώ όλα δείχνουν πως πρόκειται για μαφιόζικη επίθεση!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top