Σύμβολο πίστης θέλησης και ελπίδας το μετάλλιο της πρωταθλήτριας ξιφασκίας

Λόγια συγκίνησης για το έργο του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Σύμβολο πίστης θέλησης και ελπίδας το μετάλλιο της πρωταθλήτριας ξιφασκίας

​Οκτώβριος του 2013. Η Έφη Βλάμη, πρωταθλήτρια Ελλάδας στη ξιφασκία, προσφέρει το μετάλλιο της στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στη διάρκεια της εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας, της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", που δημιούργησε η «ΕΛΠΙΔΑ».

Σήμερα, το μετάλλιο της πρωταθλήτριας, η οποία δοκιμάστηκε στα 14 της χρόνια από τον καρκίνο και έχασε το πόδι τη��, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται με τεχνητό μέλος, τοποθετήθηκε στο αμφιθέατρο του ογκολογικού νοσοκομείου Παίδων, για να αποκαλύπτει το θαύμα της πίστης και της θέλησης.

«Προσπάθησα να βρω ένα τρόπο ώστε το μετάλλιο αυτό να αποκαλύπτει το μικρό θαύμα της θέλησης, της δύναμης και της πίστης στα όνειρά μας. Και αυτό το εκπροσωπεί η Έφη μας», τόνισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η Έφη Βλάμη φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τους ανθρώπους που στήριξαν τη μάχη ζωής που κλήθηκε να δώσει: «Να ευχαριστήσω την οικογένεια μου η οποία ακόμα και σήμερα βρίσκεται δίπλα μου, έπειτα τους αξιόλογους γιατρούς και νοσηλευτές μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ στο σύνολό του και, κυρίως, την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Όλοι εσείς πιστέψατε σε μένα και με αγκαλιάσατε και με στηρίξατε, ακόμα και στον αθλητισμό που κάνω τώρα» τόνισε.

Η Έφη, που θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πολωνία, στοχεύει ψηλά και βάζει στόχο ένα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς στο Ρίο της Βραζιλίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top