Αρνήθηκε να παραλάβει το έπαθλο των 500 ευρώ για την επιτυχία του στις πανελλήνιες ο Ν.Ρωμανός

Συμβολική κίνηση από το Υπ. Δικαιοσύνης για τους 5 κρατούμενους

Αρνήθηκε να παραλάβει το έπαθλο των 500 ευρώ για την επιτυχία του στις πανελλήνιες ο Ν.Ρωμανός

Με ​​το χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ θα επιβράβευε το υπουργείο Δικαιοσύνης, τους πέντε κρατούμενους που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr.

Ένας από τους επιτυχόντες είναι και ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος όπως πρόσφατα έγινε γνωστό, παντρεύτηκε την 18χρονη αγαπημένη του μέσα στη φυλακή. Ο 21χρονος κρατούμενος των φυλακών Αυλώνας, ο οποίος κατηγορείται για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, αρνήθηκε, όμως, να πάρει το χρηματικό έπαθλο.

«Δεν θα παραλάβει τον έπαινο και το έπαθλο των 500 ευρώ, καθώς αν προχωρούσε στη συγκεκριμένη ενέργεια θα ερχόταν σε αντίθεση με τις αξίες που πρεσβεύει», τόνισε ο διευθυντής του ��χολείου των φυλακών Πέτρος Δαμιανός για λογαριασμό του Νίκου Ρωμανού.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το σωφρονιστικό κατάστημα, για να συγχαρεί τους επιτυχόντες και να τους βραβεύσει ανέφερε: «Η πολιτεία δεν κάνει διακρίσεις στα θέματα σπουδών. Είναι αξιέπαινος που ακολούθησε τις συμβουλές των δασκάλων του και εργάστηκε σκληρά για να πετύχει την εισαγωγή του σε σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top