Καρέ-καρέ: Πως έδρασαν οι ληστές-συνεργάτες του Μαζιώτη στο Δίστομο και στο Μαραθώνα

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους

​Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία έξι φωτογραφίες συνεργατών του Νίκου Μαζιώτη από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα Τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας την 22-08-2014 και από αυτή σε υποκατάστημα Τράπεζας, στον Μαραθώνα Αττικής, την 1-7-2014.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζο��ται οι καταζητούμενοι ληστές Γιώργος Πετρακάκος, Σπύρος Δραβίλας, ενώ ο τρίτος δράστης που κρατάει το όπλο φέρεται να είναι ο Σπύρος Χριστοδούλου.

23092014distomo1.jpg

23092014distomo2.jpg

23092014distomo3.jpg

23092014marathonas1.jpg

23092014marathonas2.jpg

23092014marathonas3.jpg

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, δακτυλικά αποτυπώματα και των τριών βρέθηκαν σε σπίτι στη Νέα Μάκρη και σε αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα σε αυτό.

Επιπλέον, βιολογικό υλικό που βρέθηκε σε αντικείμενα στην κατοικία της Νέας Μάκρης ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε :

• στο ταχύπλοο σκάφος που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι δράστες της ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα Τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας, στι�� 22 Αυγούστου 2014,
• σε καπέλο τύπου τζόκεϊ, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα Τράπεζας στις 17 Απριλίου 2008 στον Χολαργό και
• σε τμήμα χειρουργικού γαντιού, που εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα Τράπεζας στις 23 Ιουλίου 2010 στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

Παράλληλα, βιολογικό υλικό δεύτερου άντρα που βρέθηκε σε αντικείμενα στο σπίτι της Νέας Μάκρης ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε:

• στο εν λόγω ταχύπλοο σκάφος και
• σε κλεμμένο αυτοκίνητο, που εγκαταλείφθηκε στη Βάρη Αττικής το 2007, εντός του οποίου βρέθηκαν αποτυπώματα του Σπύρου Δραβίλα.

Βιολογικό υλικό τρίτου άνδρα, που βρέθηκε σε αντικείμενα στην κατοικία της Νέας Μάκρης ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε:

• στο συγκεκριμένο ταχύπλοο σκάφος,
• σε διαμέρισμα στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια έρευνας από την Αντιτρομοκρατική
• Υπηρεσία και
• σε αντικείμενα που βρέθηκαν το 2007, σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο κατείχε ο Σπύρος Χριστοδούλου.

Υπενθυμίζεται ότι:

• παλαμικό αποτύπωμα του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Σπυρίδωνα είχε βρεθεί στο προαναφερόμενο διαμέρισμα επί της οδού Μ. Βόδα,
• τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΥ Γεωργίου είχε βρεθεί στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος και
• τμήμα παλαμικού αποτυπώματος του ΔΡΑΒΙΛΑ Σπυρίδωνα είχε βρεθεί ομοίως στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος.
Βιολογικό υλικό άνδρα που ανιχνεύτηκε σε κηλ��δα αίματος, η οποία βρέθηκε στο ταχύπλοο σκάφος, ταυτίζεται με βιολογικό υλικό άνδρα, που ανιχνεύτηκε σε αντικείμενα που βρέθηκαν το 2007 σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που εγκαταλείφθηκε στη Βάρη Αττικής.

Βιολογικό υλικό άνδρα που ανιχνεύτηκε σε αντικείμενο το οποίο βρέθηκε στο ταχύπλοο σκάφος, ταυτίζεται με βιολογικό υλικό άνδρα που ανιχνεύτηκε:

• στο διαμέρισμα επί της οδού Μ. Βόδα και
• σε αντικείμενα που βρέθηκαν το 2007 σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο κατείχε ο Χριστοδούλου.

Η αστυνομία παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τους δράστες που απεικονίζονται στις παραπάνω φωτογραφίες να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 του Υπασπιστηρίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Α��τικής και 210-6476647, 210-6476575 & 210-6476205 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top