Tα «φιλέτα» της Αμφίπολης στο στόχαστρο επενδυτών

Εκτοξεύονται οι τιμές στην αγορά της

Tα «φιλέτα» της Αμφίπολης στο στόχαστρο επενδυτών

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον που έχουν προκαλέ��ει οι ανασκαφές στην Αμφίπολη έχει ανοίξει την όρεξη σε μεσίτες και επενδυτές που βλέπουν την περιοχή να γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών.

«Yπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το αν πωλούνται οικόπεδα, και αγροτεμάχια.» υπογράμμισε στο Star ο Αθανάσιος Ζαουρνάτζης, πρόεδρος Κοινότητας Μεσολακκίας.

Η υπόσχεση ανάπτυξης μπορεί να είναι πρώιμη αλλά σύμφωνα με τους τοπικούς φορείς αρκετοί είναι εκείνοι που θέλουν να πάρουν την πρωτιά στην εκμετάλλευση της αγροτικής γης που πιστεύεται ότι θα πάρει μεγάλη αξία.

Στο μικρό χωριό των Σερρών οι προτάσεις επενδύσεων για ξενοδοχεία, καταστήματα αλλά και για το πώς θα προωθηθούν τα τοπικά προϊόντα δίνουν και παίρνουν.

Ιδιοκτήτες γης εκτιμούν και επιθυμούν βέβαια, να πάρουν μεγάλη αξία τα κτήματά τους κάνοντας λόγο και για πωλήσεις έως και 5000 ευρώ το στρέμμα έναντι των 250 έως 500 ευρώ που ισχύουν σήμερα.

Πολλοί πάντως είναι εκείνοι που θεωρούν ότι σοβαρές επενδύσεις δεν μπορούν να γίνουν, εάν πρώτα δεν ολοκληρωθούν οι ανασκαφές και οι μνηστήρες για τα κτήματα φιλέτα με θέα τον τύμβο θα πρέπει να περιμένουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top