ΝΕΑ στοιχεία για τον ιερόσυλο της Κρήτης που αφόδευσε σε εικόνες εκκλησιών

Τι εκτιμούν οι ελληνικές αρχές;

ΝΕΑ στοιχεία για τον ιερόσυλο της Κρήτης που αφόδευσε σε εικόνες εκκλησιών

Γρίφος για τις ελληνικές αρχές είναι η ταυτότητα του ιερόσυλου δράστη που αφόδευσε σε εικόνες εκκλησιών στην Κρήτη, πρώτα στην εκκλησία Ανάληψης στην Νίδα της Κρήτης και στη συνέχεια στον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού στο Γιούχτα της Κρήτης.

Αναξιοποίητο είναι προς το παρόν το γενετικό υλι��ό που άφησε πίσω του και το γεγονός ότι δεν πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό, δυσκολεύει το προανακριτικό έργο των αρχών.

Αστυνομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι ο δράστης στις δύο περιπτώσεις είναι κοινός αλλά πιθανότατα να είναι ο ίδιος που έκανε βανδαλισμούς παλαιότερα, χρησιμοποιώντας αραβικά σύμβολα. Ακόμη εκτιμάται ότι ο δράστης είναι μάλλον νεαρής ηλικίας, διαμένει στο Ηράκλειο, είναι απρόβλεπτος ως προς το χρόνο και τον τόπο που θα «χτυπήσει».

Το πιθανότερο είναι ότι ο δράστης βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ κατά την εθιστική συνήθεια των βανδαλισμών. Μεγάλη βαρύτητα επίσης δίνεται στην έρευνα σε ό,τι αφορά στο όχημα με το οποίο κινείται. Και σε αυτό το κομμάτι μπορεί να βοηθήσουν μόνο πληροφορίες και μαρτυρίες, τις οποίες θα κληθούν να διασταυρώσουν στην συνέχεια οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top