��ε ΖΕΣΤΗ ξεκινά η εβδομάδα: ΔΕΙΤΕ που θα κάνει 30άρια!

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

Με ΖΕΣΤΗ ξεκινά η εβδομάδα: ΔΕΙΤΕ που θα κάνει 30άρια!

​Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι αυξημένες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε τη Δευτέρα. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Δυτικό Κρητικό και το Μυρτώο Πέλαγος ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ζέστη, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι.

Στην Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top