ΕΦΙΑΛΤΗΣ στο Περιστέρι: Ακροδεξιοί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε κολλητό του Παύλου Φύσσα

Θέλησαν να επαναλάβουν την ιστορία λίγο μετά τις εκδηλώσεις μνήμης

ΕΦΙΑΛΤΗΣ στο Περιστέρι: Ακροδεξιοί επιτέθηκαν με μαχαίρι σε κολλητό του Παύλου Φύσσα

​Να επαναλάβουν τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ένα χρόνο ακριβώς μετά τον θάνατό του, επιχείρησαν ακροδεξιά στοιχεία, που επιτέθηκαν με κατσαβίδι εναντίον κολλητού του έξω από τον σταθμό του μετρό στον Άγιο Αντώνιο.

Όπως κατήγγειλε ο νεαρός φίλος του Παύλου στους αστυνομικούς, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων στην μνήμη του 34χρονου καλλιτέχνη, τάγμα εφόδου, αποτελούμενο από σκίνχεντς του έστησε ενέδρα και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι.

Το θύμα, που δεν επιθυμεί να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του, δήλωσε ότι κίνητρο των δραστών ήταν το μίσος που τρέφουν για τους φίλους του Παύλου, προσθέτοντας ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι γνώριζαν καλά τις σχέσεις του με τον Φύσσα και το γεγονός ότι στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί.

Την ώρα της επίθεσης μαζί του ήταν και μια μαθήτρια της Β΄ Λυκείου, της οποίας ο πατέρας είναι από την Αφρική. Ξαφνικά, μπροστά τους εμφανίστηκαν τρεις καλογυμνασμένοι άνδρες και άρχισαν να χτυπούν με μανία τον νεαρό, τραυματίζοντάς τον με κατσαβίδι στον μηρό.

Μετά στράφηκαν εναντίον και της μαθήτριας, την οποία λήστεψαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ο φίλος του Παύλου Φύσσα κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στο 1ο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, όπως και η κοπέλα, ενώ κατήγγειλε ότι και στο παρελθόν, μετά τη δολοφονία του Παύλου είχε δεχθεί απειλές κατά της ζωής του από αγνώστους, όπως και αρκετοί ακόμα φίλοι του.

Την προανάκριση για την επίθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top