Η Πληροφορική μπαίνει στις Πανελληνίες!

Πρώτη δημοσίευση:20/09/2014, 00:01

​Η πληροφορική μπαίνει ξανά στις πανελλήνιες εξετάσεις σαν εξεταζόμενο μάθημα για όσους θέλου�� να εισαχθούν στα τμήματα πληροφορικής πανεπιστήμιων και ΤΕΙ!

Μάλιστα είναι κάτι που θα ανακοινωθεί επίσημα την Δευτέρα σύμφωνα και με τα όσα είπε ο υπουργός Παιδείας μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου και την εκπομπή Live U.

Τα ανοιχτά κεφάλαια για τον τρόπο με τον οποίο η πληροφορική θα εισαχθεί στα εξεταζόμενα μαθήματα είναι πολλά... καθώς ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα αντικατασταθεί κάποιο μάθημα σε ένα από τα υπάρχοντα πεδία... σε αυτή την περίπτωση τα φώτα στρέφονται στο πεδίο θετικών και τεχνολογικών επιστημών και στη χημεία.

Οι μαθητές της Β’ λυκείου θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο κατευθύνσεις των ανθρωπιστικών και των θετικών σπουδών. Στη Γ’ λυκείου θα επιλέξουν μεταξύ των ανθρωπιστικών σπουδών, οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών σπουδών και θετικών σπουδών.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν και συναντήσεις για το αν θα γίνουν αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές και τις σχολές της αστυνομίας.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top