ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Σπίτι-ερείπιο 104 ετών αντικειμενικής αξίας 23.000 ευρώ!

Μιλάει στο STAR η ιδιοκτήτρια

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Σπίτι-ερείπιο 104 ετών αντικειμενικής αξίας 23.000 ευρώ!

​Όσοι έχετε σπίτι σε χωριό, το οποίο όμως δεν κατοικείται, έχετε ένα ακίνητο μεγάλης αξίας στα χέρια σας χωρίς να το γνωρίζετε!

golas1.jpg
Με έκπληξη η Βάσω Γκόρου διαπίστωσε ότι αυτό το σπίτι, 49 τμ, 104 ετών το οποίο πλέον είναι ένα ερείπιο έχει αντικειμενική αξία σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών περίπου 23.000 ευρώ.

Το σπίτι βρίσκεται στη Γολά, ένα μικρό ορεινό χωριό στο Δήμο Φιλιατών στην Ήπειρο, στο οποίο κατοικούν λιγότεροι από 30 άνθρωποι, οι περισσότεροι μεγάλοι σε ηλικία.

Σε αυτόν τον οικισμό λοιπόν τα περισσότερα σπίτια έχουν εγκαταλειφθεί και έχουν γίνει ερείπια.

Η ιδιοκτήτρια μίλησε στο STAR: «Δεν πρόκειται για σπίτι… πρόκειται για τα χαλάσματα του πατρικού σπιτιού το οποίο χτίστηκε το 1902 απ' όσο θυμάται ο παππούς. Δεν κατοικείται, δεν έχει καμία σύνδεση ούτε με νερό, ούτε με ρεύμα, ούτε με τηλέφωνο ούτε καν με δρόμο. Είναι πνιγμένο σε έναν λόγγο» είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει τέτοια αξία γι' αυτό και εγώ προκαλώ το υπουργείο Οικονομικών εάν εκτιμά ότι πράγματι αυτή είναι η αξία των χαλασμάτων μέσα στον λόγγο να έρθει να μου δώσει τη μισή αντικειμενική αξία κι εγώ να τους μεταβιβάσω το σπίτι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top