Τρίκαλα: Νέα μόδα στις διαρρήξεις- Συμμορία κλέβει… νεόνυμφους!

Αρπάζει χρήματα και δώρα

Τρίκαλα: Νέα μόδα στις διαρρήξεις- Συμμορία κλέβει… νεόνυμφους!

​Απίστευτα περιστατικά καταγράφονται τις τελευταίες εβδομάδες στα Τρίκαλα, με συμμορία να «χτυπά» σπίτια... νεονύμφων και να αρπάζει μετρητά και δώρα.

Είναι τουλάχιστον τέσσερις οι περιπτώσεις που έχει καταγράψει η αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η συμμορία, φαίνεται πως παρακολουθεί ποιες οικογένειες έχουν... γάμο, επιλέγοντας κυρίως χωριά ώστε να δρουν με την ησυχία τους. Όταν όλοι φεύγουν και πάνε στο γαμήλιο γλέντι τότε τα μέλη της συμμορίας μπαίνουν στα σπίτια του γαμπρού και της νύφης και τα... ξεσηκώνουν. Πριν από δυο εβδομάδες άρπαξαν 10.000 € από σπίτι στο Πρίνος Τρικάλων, ανάλογο ποσό πήραν από σπίτι νύφης σε κοντινό χωριό, ενώ μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν αντιληπτοί όταν πήγαν να χτυπήσουν σε σπίτι στη Μεγάρχη, εκμεταλλευόμενοι την απουσία όλης της οικογένειας.

Μ’ αυτό το... φόβο, ήδη ένας νεαρός που ετοιμάζεται να παντρευτεί από βδομάδα στο Γενέσι (ημιορεινό χωριό των Τρικάλων) έχει προσλάβει δυο... σεκιούριτι, έναν για το δικό του σπίτι κι ένα για των γονιών του. Σεκιούριτι και για τους γάμους... Το είδαμε κι αυτό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top