Το υπ. Δικαιοσύνης δίνει 500 ευρώ σε κάθε κρατούμενο που πέτυχε στις πανελλήνιες!

Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση

​Χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ σε κάθε νεαρό κρατούμενο που πέτυχε την εισαγωγή του σε Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρύμα κατά τις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις θα χορηγήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, όπως αναφέρει ο υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου σε ανακοίνωση του υπογραμμίζοντας ότι θα συνεχιστεί η στήριξή τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου "συγχαίρει τους τέσσερις κρατούμενους του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα για τη σημαντικότατη επιτυχία τους" τονίζοντας ότι "Η προσπάθειά τους αποτελεί εκτός από μια δική τους προσωπική επιτυχία ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πώς η ανθρώπινη θέληση ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, μπορεί να οδηγήσει σε θετικές δράσεις στη ζωή και στην κοινωνία. Τέτοιου είδους δράσεις πρέπει να επιβραβεύονται από την Πολιτεία και να αποτελούν μέρος της πολιτικής του σωφρονιστικού συστήματος για την επανένταξη των παραβατών στην κοινωνία".

Οι τέσσερις κρατούμενοι πέτυχαν να εισαχθούν σε ΤΕΙ. Συγκεκριμένα, στα ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Συστήματα Εφοδιασμού, στα ΤΕΙ Ηπείρου Λογιστικής και Χρηματοοικονομίας, στα ΤΕΙ Αθήνας Διοίκησης Επιχειρήσεων και στα ΤΕΙ Διοικητικής Ελλάδος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top