Θρήνος: Αυτοκτόνησε στην Τουρκία 27χρονος Έλληνας- Προφητικό το τελευταίο του tweet

Είχε εξαφανιστεί από τις 25 Αυγούστου

Θρήνος: Αυτοκτόνησε στην Τουρκία 27χρονος Έλληνας- Προφητικό το τελευταίο του tweet

​Βαρύ είναι το κλίμα στην ελληνική κοινότητα της Κωνσταντινούπολης, στην Τουρκία, καθώς το μυστήριο της εξαφάνισης του 27χρονου ελληνικής καταγωγής, Θόδωρου Μαστικόπουλου, λύθηκε, παίρνοντας τραγική τροπή.

BwElaXVIcAAbel4.jpg-large
Ο ίδιος αγνοούταν από τα τέλη Αυγούστου ενώ οι δικοί του άνθρωποι έκαναν ό, τι περνούσε από το χέρι τους για να βρουν κάποιο σημάδι ζωής. Την Πέμπτη όμως έσβησε και η τελευταία ελπίδα… Η τοπική αστυνομία, έδειξε ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας στη περιοχή του Βοσπόρου, στους γονείς του, στο οποίο φαίνεται ο γιος τους να πηδάει από την ομώνυμη γέφυρα.

BwKs5vECQAA6AOC.jpg-large
Ο πατέρας του με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι ο γιος του έζησε με «πληρότητα» για 27 χρόνια αλλά δεν γνωρίζει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

BwKs6EiCAAA7KTl.jpg-large
Ο 27χρονος είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά σε εμπορικό κέντρο στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης την νύχτα της 25ης Αυγούστου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Την ίδια μέρα είχε κάνει μια «προφητική» δήλωση μέσω του λογαριασμό του στο twitter: «Το να πετάει κανείς θα πρέπει να είναι όμορφο».
wBjQNgEJlfA.jpg
Οι φίλοι και οι συγγενείς του άτυχου νέου είχαν ξεκινήσει στο twitter εκστρατεία για την ανεύρεσή του με το hashtag #TeodorosMastikopolo. Μετά την ανακοίνωση της λυπητερής είδησης το Twitter «πλημμύρισε» με μηνύματα συλλυπητηρίων προς τους δικούς το�� ανθρώπους.

σδφγ.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top