Τρία άτομα κατηγορούνται για τον τραυματισμό του άτυχου οπαδού στην Κρήτη

Τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις- ΚΑΙ για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Τρία άτομα κατηγορούνται για τον τραυματισμό του άτυχου οπαδού στην Κρήτη

​Τρία άτομα κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας μεταξύ άλλων, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια του αγώνα Ηροδότου- Εθνικού στη Νέα Αλικαρνασσό. Όπως σας έχουμε γράψει στο star.gr., άγρια επεισόδια έγιναν στις κερκίδες το απόγευμα της Κυριακής, με αποτέλεσμα ένας 46χρονος οπαδός να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σήμερα στους τρεις συλληφθέντες ηλικίας 22, 24 και 27 ετών ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική διοργάνωση.

Ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης, οπαδός του Εθνικού, κατέρρευσε στις κερκίδες λόγω ανευρύσματος στον εγκέφαλο, που προκάλεσε ακατάσχετη α��μορραγία.

Τι συνέβη στο γήπεδο

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, περίπου στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, το παιχνίδι διεκόπη από το διαιτητή λόγω επεισοδίων στις κερκίδες μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. Ο οπαδός του Εθνικού που παρακολουθούσε το ματς, υπέστη ρήξη ανευρύσματος και έπεσε λιπόθυμος ύστερα από έντονο λεκτικό επεισόδιο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε λιπόθυμο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top