Μέχρι την Τετάρτη η κακοκαιρία- ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ τα αυτοκίνητα στους δρόμους της Αθήνας

Μποτιλιάρισμα στα βόρεια προάστια και στην Ε.Ο Αθηνών- Λαμίας

Μέχρι την Τετάρτη η κακοκαιρία- ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ τα αυτοκίνητα στους δρόμους της Αθήνας

​Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ για τις επόμενες τρεις μέρες και η πρόγνωση της δεν άργησε να επιβεβαιωθεί, αφού από το μεσημέρι συννέφιασε ξαφνικά ο ουρανός στην Αττική και ισχυρές καταιγίδες ξέσπασαν στο λεκανοπέδιο.

Τρομερό μποτιλιάρισμα υπάρχει στους δρόμους εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής ενώ τα αυτοκίνητα κινούνται σημειωτόν στις περιοχές του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου, της Αγίας Παρασκευής καθώς και στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο Μαρούσι, τροχαίο ατύχημα στο ύψος του ΚΑΤ δυσχεραίνει την κυκλοφορία.

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, σήμερα Δευτέρα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί σταδιακά και στην Εύβοια , την κεντρική και ανατολική Στερεά και πιθανόν για λίγο στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top