Τρίκαλα: Κρατούμενος είχε για φυλαχτό… ηρωίνη

Το είχε κρύψει μέσα σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου

Τρίκαλα: Κρατούμενος είχε για φυλαχτό… ηρωίνη
​Θεούς και δαίμονες χρησιμοποίησε ο νεαρός Παλαιστίνιος, ο οποίος κρατείται στις Φυλακές Τρικάλων, για να την γλιτώσει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κελί του, βρήκαν ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου, το οποίο ο ίδιος τους ζήτησε να μην το ανοίξουν γιατί είχε μέσα ένα... φυλαχτό!

Οι σωφρονιστικοί δεν πείστηκαν ότι το ύποπτο αλουμινόχαρτο που ήταν μέσα στο πορτοφόλι του 32χρονου, ο οποίος κρατείται για διάφορα αδικήματα σε κελί της Β΄ Πτέρυγας περιείχε... ευχές από το Κοράνι και το άνοιξαν.

Και φυσικά το αλουμινόχαρτο δεν είχε κάποιο φυλαχτό, αλλά μικροποσότητα ηρωίνης. Στο σημείο έφθασαν αμέσως αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι συνέλαβαν τον... φαντασιόπληκτο κρατούμενο!

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και είχε το θράσος να... επαναλάβει τον ισχυρισμό του περί φυλαχτού, χωρίς όμως να πείσει κανέναν, καθώς του ασκήθηκε νέα δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο κελί του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top