Προβλήματα σε Μεσολόγγι και Ιωάννινα προκάλεσε η κακοκαιρία

Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια

​Προβλήματα σε Μεσολόγγι και Ιωάννινα εκτός από την Κοζάνη, έχει προκαλέσει η κακοκαιρία των τελευταίων ωρών.

Στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι, κυρίως στην παραλίμνια περιοχή. Οι κλήσεις στα συνεργεία της πυροσβεστικής είναι συνεχείς.

Επιπλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου προχώρησαν σε άνοιγμα του θυροφράγματος της λίμνης των Ιωαννίνων, στην περιοχή του Περάματος, προκειμένου να φύγουν ποσότητες νερού από την Παμβώτιδα και να μειωθούν, όσο το δυνατό πλημμυρικά φαινόμενα.

Παράλληλα κατολισθήσεις σημειώνονται σε όλο το μήκος του εθνικού κι επαρχιακού δικτύου, ��ε τα σοβαρότερα προβλήματα να εντοπίζονται στο δρόμο προς τα Τζουμέρκα και την Γότιστα.

Την ίδια ώρα σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στο Μεσολόγγι.

Η ισχυρή νεροποντή είχε ως αποτέλεσμα οι δρόμοι να πλημμυρίσουν, ενώ σε αρκετά σημεία της πόλης η στάθμη του νερού ξεπέρασε το ύψος των πεζοδρομιών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε κυρίως στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της πόλης όπου γίνονται έργα, καθώς τα νερά κάλυψαν τελείως τα πεζοδρόμια και η οδήγηση έγινε επικίνδυνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top