«Φρούριο» το Γκάζι: Ο Παναγιώταρος «έφαγε» πόρτα- 2 συγκεντρώσεις σε εξέλιξη

Αυστηρά τα μέτρα της αστυνομίας

«Φρούριο» το Γκάζι: Ο Παναγιώταρος «έφαγε» πόρτα- 2 συγκεντρώσεις σε εξέλιξη

​Αυξημένα είναι τα μέτρα της αστυνομίας στο Γκάζι, καθώς, όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το star.gr, το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου Δ.Σ του δήλου Αθηναίων. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ η είσοδος απαγορεύεται σε όποιον δεν έχει πρόσκληση.

2143565.jpg
Ανάμεσα στους Δημοτικούς Σύμβουλους που θα ορκιστούν είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ουρανία Μιχαλολιάκου, ενώ στο σημείο έχουν προγραμματιστεί διαδηλώσεις από μέλη αντιφασιστικών ομάδων αλλά και Χρυσαυγιτών.

2143569.jpg
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε στο Αμφιθέατρο του Ρ/Σ Αθήνα 9.84 στο Γκάζι, λίγο πριν τις τέσσερις το μεσημέρι, συνοδευόμενος από αστυνομικούς και σε δήλωση του τόνισε μεταξύ άλλων ότι «θέλαμε να τους βάλουμε πρώτοι φυλακή αλλά μας πρόλαβαν εκείνοι».

2143595.jpg
Παράλληλα, λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα δημιουργήθηκε ένταση καθώς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, προσπάθησε να μπει στον χώρο χωρίς πρόσκληση και οι άνδρες της αστυνομίας δεν τον άφησαν. Ο ίδιος δεν φώναξε και παρέμεινε ατάραχος, μιας και στον χώρο υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες, όμως ένας άνθρωπος της συνοδείας του, διαμαρτυρήθηκε, σπρώχνωντας οποιονδήποτε έβλεπε μπροστά του. Στη συνέχεια έφτασε στο Γκάζι και η Ουρανία Μιχολολιάκου, η οποία φαινόταν ευδιάθετη.

2143573.jpg
Την ίδια στιγμή, στην περιοχή λαμβάνουν χώρα 2 διαφορετικές συγκεντρώσεις. Συγκεκριμένα, στην οδό Πειραιώς βρίσκονται υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ενώ λίγα μέτρα μακρύτερα προς την Ιερά Οδό είναι σε εξέλιξη αντιφασιστικό συλλαλητήριο.

2143579.jpg

2143581.jpg
2143562.jpg

2143654.jpg


2143653.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top