Διαψεύδουν Κασιδιάρης- Ηλιόπουλος το ηχητικό ντοκουμέντο για τον θάνατο του Γρηγορόπουλου

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Έθνος»- Χλεύαζαν την μνήμη του Αλέξη

​Διαψεύδουν, με κοινή τους ανακοίνωση, οι Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Έθνος», σχετικά με το «εμετικό» ηχητικό ντοκουμέντο στο κινητό του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τονίζουν ότι θα κινηθούν νομικά.

Το δημοσίευμα, το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ανέφερε ότι στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, εμπεριέχεται και ένα ηχητικό ντοκουμέντο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια ηχογράφηση, στην οποία φέρεται να ακούγονται οι φωνές των Κασιδιάρη και Ηλιόπουλου να τραγουδούν ένα χλευαστικό και υβριστικό τραγούδι σχετικά με την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα η ηχογράφηση έγινε στις 13 Δεκεμβρίου του 2008, επτά μέρες δηλαδή μετά τη δολοφονία του από τον αστυνομικό, Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Το ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιεύει «Το Έθνος»:

«Στα μαθητικά σου τα βιβλία
πίσω από τις λέξεις, χεσ…κε ο Αλέξης
μες των Εξαρχείων την πλατεία
κι από την μπόχα ήρθε η αστυνομία.

Κάθισε στον που…ο μου λιγάκι
να μου τον αρμέξεις, ψόφησε ο Αλέξης.
Και στο σάπιο του το κ…ρακι
άναψε κι εσύ ένα κεράκι

Η μαμά του βγήκε στο μπαλκόνι
δεν μπορεί ν' αντέξει, την μπόχα του Αλέξη
σάπισε το άτυχο πρεζόνι
δεν θα ξεχάσουμε ρε παλιοπου...νι».

Η ανακοίνωση Κασιδιάρη- Ηλιόπουλου είναι η εξής:

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη νέα αθλιότητα που διακινούν οι κατ΄ επάγγελμα υβριστές μας. Τα ψέματα και οι συκοφαντίες τους ��επέρασαν πλέον κάθε όριο και μάλιστα στοχευμένα, τη στιγμή που εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού οδηγούνται σιδηροδέσμιοι στις τελετές ορκωμοσίας τους.

Μηνύσεις και αγωγές κατατίθενται ήδη σε βάρος των συκοφαντών που αναπαράγουν αυτές τις χυδαιότητες. Έφτασαν στο αισχρό σημείο να εκμεταλλευτούν ακόμα και την μνήμη ενός παιδιού για να εξυπηρετήσουν με ψέματα τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες.»

Ηλίας Κασιδιάρης- Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτές Χρυσής Αυγής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top