Τρέμε Σήφη: στην Κρήτη γνωστός «κροκοδειλάκιας» για να τον πιάσει!

Διάσημος «γητευτής» πιάνει δουλειά στο νησί

Τρέμε Σήφη: στην Κρήτη γνωστός «κροκοδειλάκιας» για να τον πιάσει!

​Στην Κρήτη βρίσκεται ο διάσημος ερπετολόγος Ολιβιέ Μπερά, προκειμένου να βοηθήσει στη σύλληψη του περίφημου Σήφη, ο οποίος εξακολουθεί να «κόβει» βόλτες στα νερά του Φράγματος Ποταμών!

«Πρέπει πρώτα να κοιτάξω την κατάσταση στη λίμνη γιατί είναι πολύ διαφορετική από περιοχή σε περιοχή. Είναι πολύ βαθιά και πρέπει πρώτο να κοιτάξω τους διαφορετικούς τύπους στο οικοσύστημα της λίμνης πριν πιάσω τον κροκόδειλο», εξήγησε ο κ. Μπερά.

Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σχετική σύσκεψη παρουσία του Γαλλομαροκινού ερπετολόγου, ο οποίος εξήγησε πως οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν θα καταφέρει να «τσακώσει» τον Σήφη.

Ο Ολιβιέ Μπεχρά είναι ο πλέον κατάλληλος για να πιάσει τον Σήφη καθώς έχει παγιδεύσει δεκάδες κροκόδειλους στην καριέρα του.

Από την πλευρά της, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Ρεθύμνου, Χαρά Καργιολάκη, ζήτησε από κατοίκους και τουρίστες να αφήσουν τον Σήφη στην ησυχία του, καθώς ο κροκόδειλος είναι ευαίσθητο ζώο και δεν θέλει φασαρία και φως. «Θέλουμε λοιπόν να αφήσουμε ήσυχο ζώο, ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στον κ. Μπεχρά να κάνει τη δουλειά του», πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top