Κρήτη: Άλλαξε τον βαθμό του απολυτηρίου της από 13 σε… 18 και προσελήφθη σε νοσοκομείο!

Λίγες μέρες μετά την παραίτηση της ανακαλύφθηκε η απάτη

​Μια ακόμη περίπτωση παραποίησης δημόσιου εγγράφου είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά υπάλληλο νοσοκομείου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια νεαρή υπάλληλο (τα στοιχεία της δεν έχουν γίνει γνωστά), η οποία είχε προσληφθεί σε Κέντρο Υγείας του νομού Ηρακλείου, βάσει προκήρυξης που είχε βγει πριν από 3 χρόνια από το ΑΣΕΠ.

Η συγκεκριμένη υποψήφια, κατάφερε να προσληφθεί καθώς άλλαξε τον βαθμό της στο απολυτήριο Λυκείου και από 13 το έκανε… 18! Η πλαστογραφία της δεν έγινε αντιληπτή από το ΑΣΕΠ κι έτσι προσελήφθη, στερώντας με αυτόν τον τρόπο τη θέση από κάποιον άλλον υποψήφιο.

Μάλιστα, φαίνεται πως πρόσφατα είχε πάρει μετάταξη από το Κέντρο Υγείας στις διοικητικές υπηρεσίες του ΠΑΓΝΗ.

Η γυναίκα μάλλον φοβούμενη από τους πρόσφατους ελέγχους που ξεκίνησαν σε διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί, οι οποίοι, ανακαλύφθηκαν να έχουν παραποιήσει τίτλους σπουδών και βαθμούς απολυτηρίου, με αποτέλεσμα να απολυθούν, αιφνιδιαστικά παραιτήθηκε από τη θέση της, ισχυριζόμενη ότι θα εργασθεί στον ιδιωτικό το��έα.

Έπειτα από λίγες ημέρες ανακαλύφθηκε η απάτη και γίνεται έρευνα από τις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top