ΤΡΕΞΤΕ στις παραλίες: Καύσωνας, άπνοια και υγρασία!

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού

ΤΡΕΞΤΕ στις παραλί��ς: Καύσωνας, άπνοια και υγρασία!

​Ζέστη, άπνοια και υγρασία θα έχουμε για σήμερα Σάββατο γι’ αυτό όσοι από εσάς μπορείτε τρέξτε στις παραλίες!

Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και έως τους 38 βαθμούς στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, 24 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά στην Κρήτη έως τους 36 βαθμούς, 25 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις θα έχουμε στα βόρεια ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας και υψηλές θερμοκρασίες στα κεντρικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και το Βορειοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στον Κορινθιακό μέτριοι 5 μποφόρ.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια και ζέστη στην Αττική... Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Στην Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top