Δυο μίλια κολύμπησε ο όμηρος της ένοπλης ληστείας στο Δίστομο-Η σύζυγός του μιλά στο STAR!

«Είναι η δεύτερη φορά που τον απειλούν με όπλο»

Δυο μίλια κολύμπησε ο όμηρος της ένοπλης ληστείας στο Δίστομο-Η σύζυγός του μιλά στο STAR!

Η σύζυγός του ομήρου της ένοπλης ληστείας που έγινε στο Δίστομο το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε στην κ��μερα του STAR και είπε αρχικά πως οι ληστές πήραν τον άντρα της, ούτως ώστε να εξασφαλίσουν πως δεν θα τους ακολουθήσει κανείς, κατά την διάρκεια της κινηματογραφικής διαφυγής τους.

«Δεν το έχουν πειράξει καθόλου. Τον πήραν μόνο και μόνο για ασφάλεια για να είναι εξασφαλισμένοι ότι δεν θα τους ακολουθήσουν!»

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του STAR, Βαγγέλης Γκούμας την ρώτησε αν οι δράστες είπαν οτιδήποτε στον άντρα της, με την γυναίκα του 35χρονου να απαντά:

«Δεν υπήρχε περίπτωση να ρωτήσω κάτι τέτοιο τον άντρα μου στο τηλέφωνο γιατί καταγράφονται οι συνομιλίες. Είναι απολύτως καλά. Σοκαρισμένος φυσικά γιατί είναι η δεύτερη φορά που τον σημαδεύουν με καλάσνικοφ. Δεν τον είχαν πάρει όμηρο, αλλά τον είχαν ξανασημαδέψει με καλάσνικοφ στην ίδια τράπεζα».

Η γυναίκα ακόμη δήλωσε πως ο σύζυγός της βρίσκεται ακόμη στο αστυνομικό τμήμα του Κιάτου, ενώ αποκάλυψε πως έχουν και ένα παιδί 8 μηνών.

Αστυνομικοί και λιμενικοί προσπαθούν να αποσπάσουν από τον όμηρο όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορούν ώστε να εντοπίσουν τους δράστες της ληστείας.

dgwertg.jpg
Ακόμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR οι ληστές έγδυσαν πέταξαν τον ταμία στην θάλασσα μόνο με τα εσώρουχα, ενώ ο όμηρος κολύμπησε δυο μίλια μέχρι να βγει στην στεριά!

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στην κάμερα του STAR: «Έβλεπα αυτό το σκάφος να περνάει λίγο μέσα από εκεί που έκαναν μπάνιο οι λουόμενοι. Περνούσε γρήγορα. Μου κίνησε την υποψία επειδή περνούσε γρήγορα και κοντά στη θάλασσα».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ενώ στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική καθώς ο τρόπος που έγινε η ληστεία έχει έντονο άρωμα τρομοκρατίας, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top